Dusch ICT Services levert vanuit de gedachte van ontzorgen en one-stop-shopping een compleet pakket aan ICT-diensten aan bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat begint bij een goed advies. Teveel ICT-projecten komen niet tot het gewenste resultaat omdat de oplossing niet aansluit op de vraag. Dusch ICT Services luistert naar uw wensen en vertaalt deze in realistische oplossingen. Oplossingen die werken en betaalbaar zijn. Ook geven wij onafhankelijk advies over uw automatisering en voorgestelde vernieuwingen door anderen. Zodat u zeker weet dat er veilig en betrouwbaar gewerkt kan worden en uw ICT-omgeving ook voor 100% aansluit op uw wensen.

Om een ICT-project tot een goed einde te brengen moet dit van A tot Z goed begeleid worden. Dusch ICT Services neemt die zorg voor u uit handen. Of het nu gaat om een complete vernieuwing van uw kantoorautomatisering, de verhuizing naar een nieuwe locatie of de ontwikkeling/implementatie van een nieuw softwarepakket binnen uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat dit geruisloos verloopt zodat u zich kunt concentreren op het echte werk.

Dusch ICT Services levert maatwerk ICT-projecten voor kantoorautomatisering, vaste en mobiele telefonie, softwareontwikkeling en websites.

Uw kantoorautomatisering is het kloppend hart van uw bedrijf. Goed beheer, onderhoud en snelle service bij problemen zijn essentieel. Zonder automatisering staat uw bedrijf immers snel stil, waarna de kosten en schade snel hoog kunnen oplopen. Dusch ICT Services levert service en beheer in een SLA (Service Level Agreement) op maat. Op basis van uren via een strippenkaart of op basis van een vast bedrag per maand. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Water komt tegenwoordig uit de kraan en niet meer uit een put bij u in de tuin. Betrouwbaar, veilig en zonder gedoe. Zo kan uw kantoorautomatisering ook extern ondergebracht worden, in de cloud. In de private cloud van Dusch ICT Services is de continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw kantoorautomatisering maximaal gewaarborgd. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker in een flexibele overeenkomst voor een concurrerende prijs.

Dusch ICT Services kan voor scherpe prijzen hardware en softare leveren van vrijwel alle bekende merken, zoals o.a. HP, Toshiba, Brother, Dell, Microsoft en VMware.

Dusch ICT Services levert, in samenwerking met partnerbedrijf Easy Office Online, slimme telefonieoplossingen op basis van VoIP. Ervaring leert dat veel bedrijven hier niet of nauwelijks mee bezig zijn, terwijl er met moderne technologie veel meer mogelijk is dan met traditionele telefooncentrales. En niet op de laatste plaats kan er gelijk vaak ook aanzienlijk op kosten bespaard worden.

Een back-up van uw gegevens is van levensbelang op het moment dat het echt fout gaat. Het per abuis overschrijven van een bestand, een crash van uw server of nog erger, brand of waterschade, kan desastreuze gevolgen hebben als er extern geen kopie is van alle gegevens. Met de Dusch ICT Services RBS (Remote Back-up Service) zorgen wij ervoor dat dit goed geregeld is.

Altijd en overal kunnen werken en (online) toegang hebben tot gegevens is een veel gehoorde vraag. Wij geven hier graag advies over en leveren een oplossing op maat die aansluit op uw automatisering.

Een goede beveiliging van uw automatisering is minstens zo belangrijk als een goede back-up. Als de beveiliging niet op orde is dan kunnen gevoelige gegevens in verkeerde handen komen of het netwerk kan ontregeld worden door bijvoorbeeld een computervirus. Dusch ICT Services brengt de risico’s voor u in kaart en levert alle oplossingen zodat u zich over deze risico’s geen zorgen hoeft te maken.

Dusch ICT Services bouwt en onderhoudt, in samenwerking met DesignQuotient, uw website, webshop, portal en digitale nieuwsbrief. Uiteraard voor een scherpe prijs. De vindbaarheid op het internet en integratie met sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter wordt hierbij natuurlijk niet vergeten.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij graag waarmee wij u kunnen helpen en hoe we dit dan als beste kunnen aanpakken. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de e-mail of het contactformulier.